Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αγγελική Ηλιάδη post-αρε ολόγυμνη φωτογραφίας της στο διαδίκτυο [ΦΩΤΟ]

Και κάθε τόσο χρειάζονται ψυχολογικές ενέσεις για να επιβεβαιώνουν την ομορφιά τους. Ειδικά όταν καβαντζάρουν τα 40άντα τότε το φαινόμενο γίνεται επιδημία! Το instagram...


 το facebook και twitter έχουν μετεξελιχθεί σε σύγχρονα καθρεφτάκια: «Καθρέφτη-καθρεφτάκι μου, πες μου είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο;»! Και δως του τα like να έρχονται απανωτά. Όσο πιο πολλά like πάρει η ομορφονιά άλλο τόσο ανεβαίνει η ψυχολογία της!
Μια διαφορετική πασαρέλα είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τις ωραίες Ελληνίδες που κάθε τόσο ποστάρουν και από μία φωτογραφία τους για να δείξουν τα κάλλη τους και να πέσει το …χειροκρότημα ενθουσιασμού από το κοινό. Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μία από τις ωραίες Ελληνίδες η οποία μάλιστα ανέβασε στο διαδίκτυο ολόγυμνη φωτογραφία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.