Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ερευνες στο σπίτι του τρομοκράτη

Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το κρυσφήγετο του Μαζιώτη και της Πόλα Ρούπα .
Σύμφωνα με γείτονες ο Αντώνης Σταμπούλος διέμενε στο διαμέρισμα μέχρι πρότινος.
Έρευνα στο πατρικό του Αντώνη Σταμπούλου, του στενού συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στον Βύρωνα πραγματοποιεί η αστυνομία.
Στο διαμέρισμα της οδού Βύρωνος 11 στην Πεύκη βρίσκονται...


 άνδρες της σήμανσης και της αντιτρομακριτικής επιχειρώντας να βρούν νέα στοιχεία για τον 31χρονο.

Σύμφωνα με γείτονες ο Σταμπούλος έμενε στο πατρικό του μέχρι πρότινος ενώ μέχρι και το απόγευμα εκεί βρίσκονταν οι δύο αδερφές του.

Οι γονείς του είναι και οι δύο μηχανικοί στο επάγγελμα ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα εξ ού και ο 31χρονος συλληφθέντας γνωρίζει τόσο καλά Ιταλικά.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την γύρω περιοχή.

Σε μικρή απόσταση, περίπου 1,5 χλμ. από το διαμέρισμα της οδού Βύρωνος βρίσκεται το κρυσφήγετο που χρησιμοποιούσε επί μηνες ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα.

Το σπίτι του κατηγορούμενου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας της οδού οδό Υψηλάντου 27.

 Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του 31χρονου Σταμπούλου Αντώνη, ο οποίος συνελήφθη για τη γιάφκα στο Βύρωνα, οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην κατοικία που είναι δηλωμένη στην άδεια κυκλοφορίας της μηχανής του συλληφθέντα.

Μετά τον εντοπισμό της μηχανής στον Βύρωνα, πάνω στην οποία βρήκαν την άδεια κυκλοφορίας, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τα στοιχεία του 31χρονου και εν συνεχεία μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών βρήκαν και τα στοιχεία του.

Σε αυτή την άδεια κυκλοφορίας ως τόπος κατοικίας δηλώνεται ένα σπίτι στην περιοχή στο Μαρούσι.Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο γίνονται τώρα οι έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη σύλληψη και τον εντοπισμό της μηχανής, οι αρχές χρησιμοποίησαν τις κάμερες ασφαλείας στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και εντόπισαν τον 31χρονο στην πλατεία Κλαυθμώνος με κατεύθυνση προς το Βύρωνα. Αλλά όταν η μοτοσικλέτα βγήκε από τους κεντρικούς δρόμους, τότε η αστυνομία έχασε την εικόνα.
Η αστυνομία παρακαλεί όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είναι πλέον πιο εύσωμος τώρα, δεν φοράει γυαλιά και έχει μουσάκι.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις σημειώσεις του. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο του 2014, όπου όπως φαίνεται κάθε μήνα, έσκιζε τις σελίδες και τις κατέστρεφε. Έτσι υπάρχει μόνο ο μήνας Οκτώβριος στο ημερολόγιο, στο οποίο υπάρχουν ζωγραφιές ατόμων και ένας κωδικός: "Πιλ.Τ.ακ.για.Ερ.ντ."

πηγή:protothema.gr/newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.