Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτο: Αυτοί είναι οι απαγωγείς της 27χρονης


Στην φάκα της ΕΛΑΣ έπεσαν οι απαγωγείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης…


Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ, οι δυο συλληφθέντες είναι ένας Έλληνας 53 χρονών κι ένας ομογενείς από τη Γεωργία 48 ετών. Οι συλλήψεις έγιναν εχθές το βράδυ όπου με τεστ DNA άρχισε σιγά, σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης!
Ύστερα από έρευνες βρέθηκε το μεγαλύτερο ποσό από τα λύτρα (80.000) στο σπίτι του 53 Έλληνα απαγωγέα, ο οποίος φέρεται να είναι φίλος του πατέρα της 27χρονης, Τάσου Μιτσιώνη.
Το κρησφύγετο, όπου κρατούσαν την 27χρονη εντοπίστηκε στη Λούτσα και ανήκε στην πεθερά του 53χρονου Έλληνα απαγωγέα.
Το DNA, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εντοπίστηκε σε δύο σημεία, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησαν οι δράστες για τον πατέρα της κοπέλας στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στη Νέα Ιωνία και στα ρούχα της κοπέλας.
Το δεύτερο DNA, στα ρούχα της απαχθείσας, φέρεται ότι είναι του οδηγού του αυτοκινήτου που την μετέφερε κοντά στο σπίτι της, με τον οποίο ήλθε σε επαφή όταν άρχισε η διαδικασία της απελευθέρωσής της.
Ωστόσο εξετάζονται και τα κινητά τηλέφωνα που είχαν οι απαγωγείς, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και σε ένα από αυτά DNA. Και αυτό γιατί την απαχθείσα την είχαν βάλει να μιλήσει στον πατέρα της και να ζητήσει τα λύτρα!
Αναζητείται και τρίτο πρόσωπο αλβανικής υπηκοότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.