Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Νέες καταγγελίες εναντίον του Μπιλ Κόσμπι για βιασμό μοντέλου


Μπορεί να υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς μπαμπάδες της δεκαετίας του '80, οι δημόσιες καταγγελίες ενός μοντέλου, όμως...


 θέλουν τον Μπιλ Κόσμπι να είχε ένα πολύ πιο σκοτεινό πρόσωπο.
Η Μπάρμπαρα Μπόουμαν, υποστηρίζει ότι ο δημοφιλής αφροαμερικανός κωμικός την είχε βιάσει επανειλημμένως στη δεκαετία του '80. Μάλιστα, σύμφωνα με tanea.gr, κάποια φορά φρόντισε πρώτα να την ναρκώσει ώστε να καταφέρει τον αρρωστημένο σκοπό του.
Γράφοντας στην Washington Post η Μπόουμαν υποστηρίζει: «ο Κόσμπι κέρδισε την εμπιστοσύνη μου όταν ήμουν 17 χρόνων τότε που φιλοδοξούσα να γίνω ηθοποιός. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου για να τον βλέπω σαν πατρική φιγούρα και στην συνέχεια μου επιτέθηκε πολλές φορές. Κάποτε έχασα τις αισθήσεις μου αφού φάγαμε μαζί και ήπια ένα ποτήρι κρασί. Είμαι σίγουρη ότι με νάρκωσε και με βίασε».
Σήμερα η Μπόουμαν είναι 47 χρόνων και μητέρα δύo παιδιών, αλλά θυμάται ακόμα ένα περιστατικό στο δωμάτιο του Κόσμπι σε ένα ξενοδοχείο, όπου την πέταξε στο κρεβάτι του και προσπαθούσε ταυτόχρονα να βγάλει το παντελόνι του. «Προσπαθούσα με μανία να παλέψω μαζί του, μέχρι που θυμωμένος τα παράτησε και με αποκάλεσε μωρό, ενώ μετά με έστειλε στο σπίτι μου».
Όταν μία άλλη γυναίκα, η Άντρεα Κόνσταντ κατέθεσε αγωγή το 2004, κατά του Κόσμπι, στην οποία φαίνεται πως ο ηθοποιός την βίασε ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, εμφανίστηκαν ακόμα 13 γυναίκες που κατηγόρησαν τον Μπιλ για βιασμό.
Ωστόσο η υπόθεση διευθετήθηκε εξωδικαστικά και ποτέ οι ίδιες δεν κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες. Ο Μπιλ Κόσμπι αρνείται τις κατηγορίες ενώ ο εκπρόσωπος του δεν έκανε ποτέ κάποια δήλωση σχετικά με το πρώην μοντέλο Μπόουμαν.
Τους τελευταίους μήνες οι κατηγορίες κατά του Κόσμπι ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο, με αφορμή μία βιογραφία που έγραψε ο συγγραφέας Μαρκ Γουίτακερ και στην οποία δεν τις έχει συμπεριλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.