Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Που καταλήγει ο ΟΠΑΠ για τα VLTs


Σε τέσσερις εταιρείες έχει καταλήξει ο ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ+1,89% για την προμήθεια των...


 παιχνιδομηχανών (VLTs), προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια στη διάθεση και λειτουργία τους και ενώ την ερχόμενη Δευτέρα συνεδριάζουν οι πράκτορες για να απαντήσουν στην τελευταία πρόταση του Οργανισμού για τη μεταξύ τους συνεργασία στη νέα αυτή δραστηριότητα.
Οπως φαίνεται από τις επιστολές που έχουν ανταλλάξει ο ΟΠΑΠ και οι πράκτορες, ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε έναν κοινά αποδεκτό τρόπο συνεργασίας για τα VLTs. Ο ΣΕΠΠΠ (Συνεταιρισμός Επαγγελματικών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης) δεν συμφωνεί με την πρόταση του ΟΠΑΠ για τη δημιουργία gaming hall, ειδικών χώρων δηλαδή όπου θα εγκατασταθούν οι παιχνιδομηχανές, τους όρους για τη συμμετοχή των πρακτόρων, καθώς και τις εκτιμήσεις του Οργανισμού για τα οικονομικά δεδομένα της επένδυσης που θα πρέπει να γίνει στα gaming hall.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.