Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Επενδύσεις ύψους 24 δισ. ευρώ σε νέα μοντέλα ανακοίνωσε η Audi


Να αυξήσει τις δαπάνες της για τα νέα μοντέλα επιδιώκει η Audi, θυγατρική της Volkswagen στοχεύοντας να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο, ξεπερνώντας το γερμανικό της αντίπαλο, την BMW...



Με ανακοίνωσή της η Audi, αναφέρει ότι θα αυξήσει τις επενδύσεις της στην κατασκευή των αυτοκινήτων στα 24 δισεκατομμύρια ευρώ-ποσό ρεκόρ- τα επόμενα πέντε χρόνια.

Το 70% των δαπανών θα ανατεθεί στην δημιουργία νέων μοντέλων τα οποία θα περιλαμβάνουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως μηχανισμό μείωσης ρύπων, ίδιο με αυτό που διαθέτουν τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Περισσότερα από το ήμισυ των κεφαλαίων θα διατεθούν σε δύο γερμανικά εργοστάσια της Audi, στο Ingolstadt και Neckarsulm.

Η Audi, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο, και έχει ως στόχο να επεκτείνει τη σειρά των μοντέλων της σε 60 μέχρι το 2020 από 50 που σήμερα ενώ δαπανά πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ για τη δημιουργία νέων εργοστασίων σε Μεξικό και Βραζιλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.