Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αποχωρεί από την πολιτική ο Γιάννης Ιωαννίδης;


Οι εν ενεργεία βουλευτές θα ηγηθούν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο ψηφοδελτίο της Νέας Δημοκρατίας...


 στην Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι το αν ο Γιάννης Ιωαννίδης θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.
Ο «κόουτς» στην πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, στα μέσα Μαρτίου, είχε τονίσει ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής και πως αν δεν κερδίσει τη μάχη της Περιφέρειας θα παραμείνει στο πόστο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης πριν από δύο ημέρες ο Γιάννης Ιωαννίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του με τα διοικητικά πράγματα του Άρη, γεγονός που θα συμβεί μόνο εάν αποχωρήσει από την πολιτική. Λίγες ημέρες πριν από την κάλπη των εθνικών εκλογών οι συνεργάτες του κ. Ιωαννίδη τηρούν σιγήν ιχθύος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση θα δοθεί με επίσημη ανακοίνωση που θα εκδοθεί από το πολιτικό του γραφείο σε λίγες ημέρες και σίγουρα πριν την ονομαστική του εορτή. Στελέχη της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, πάντως, θεωρούν δεδομένη την κάθοδο του Ιωαννίδη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Έμπειρα πολιτικά στελέχη, ωστόσο, εκτιμούν ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης διαβλέποντας μείωση των βουλευτικών εδρών της ΝΔ στην Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης δεν θα ρισκάρει να θέσει την αποχώρησή του από την πολιτική σκηνή στην κρίση του λαού της πόλης.

1 σχόλιο:

  1. Στο καλο!!! Οταν θα καταλαβουμε με τι κριτιρια πρεπει να ψιφιζουμε και σταματισουμε να ψιφηζουμε σαλτιμπαγκους - τραγουδιστες κομοτριες - σοβρακα και φανελες . Τοτε ισος τα παιδια μας να δουνε ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.