Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

"Βράζει" το ΠΑΣΟΚ για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου


Και ο Χρήστος Πρωτόπαπας "βλέπει" προσωπικά κίνητρα πίσω από την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού...



Είναι ώρα για ενότητα κι όχι για προσωπικές επιδιώξεις εκτιμά ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Μιλώντας στον Real Fm, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η πρόθεση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει νέο κόμμα προέρχεται από προσωπικές επιδιώξεις και δεν έχει καμία πολιτική βάση .
Μεταξύ άλλων, ο κ. Πρωτόπαπας δήλωσε σχετικά: «Το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει στις εκλογές ως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη. Ο κ. Βενιζέλος πρότεινε στον κ. Παπανδρέου, πέραν από την αυτονόητη συμμετοχή του σε όποιο ψηφοδέλτιο επιθυμεί και συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές, αν γίνουν. Επομένως, δεν υπάρχει πολιτική αιτία, η οποία να δημιουργεί τους όρους αυτής της κίνησης, είναι καθαρά προσωπικοί λόγοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.