Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Κυβερνητική πηγή: Η ψαλίδα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους

Αισιοδοξία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για το αποτέλεσμα των πρόωρων εκλογών.
Κυβερνητική πηγή του Πρωθυπουργού τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τα ποιοτικά στοιχεία και το μομέντουμ, την καταλληλότητα αλλά και....
την εμπιστοσύνη των πολιτών για το ποιος θα βγάλει την χώρα από την κρίση.

Όπως είπε ο ίδιος παράγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προηγείται αλλά αυτή τη στιγμή η διαφορά μειώνεται και η ψαλίδα είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός πως ο κόσμος είναι αγανακτισμένος είπε ότι αγανάκτηση δεν υπάρχει μόνο προς την κυβέρνηση υπάρχει και προς την αντιπολίτευση που έσυρε την χώρα σε εκλογές, όπως υπάρχει αγανάκτηση και για τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ διεθνώς τα οποία κάθε φορά καταγγέλλονται. Μάλιστα όπως είπε «αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει προτάσεις και μέσα σε μία βδομάδα τις αλλάζει».

Σχετικά με τη νέα Βουλή ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού εκτίμησε η Βουλή θα είναι εξακομματική, ενώ τόνισε ότι ένα κόμμα Παπανδρέου θα κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας ο ίδιος είπε πως έγινε αυτό που έπρεπε.

«Εμείς δώσαμε την ευθύνη στους βουλευτές, αυτοί την πήραν, 13 από 24 ψήφισαν Σταύρο Δήμα και από τους υπόλοιπους 11 οι περισσότεροι με μισή καρδιά είπαν παρών καθώς δούλεψε η τρομοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι εμείς προετοιμάζουμε την επόμενη μέρα.

Τέλος, σχολιάζοντας την Χρυσή Αυγή είπε ότι το πρόβλημα της συνάθροισης το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ καταγγέλει τον Αλέξη Τσίπρα ότι «είχε το θράσος να μιλήσει για δημοκρατικά κόμματα. Ποιους εννοεί δημοκρατικά κόμματα τον Πάνο Καμμένο και την Χρυσή Αυγή;»

Αισιοδοξία υπάρχει και για την έκβαση της συμφωνίας με τους δανειστές. Ο ίδιος συνεργάτης του Πρωθυπουργού εκτίμησε ότι η συμφωνία θα έχει κλείσει μέσα στον Φλεβάρη αφού η κυβέρνηση διασφάλισε την παράταση τεχνικού χαρακτήρα και για αυτό οι εκλογές γίνονται στις 25 και όχι 8 Φλεβάρη».


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.