Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Νέο γκάλοπ: Κλείνει κι άλλο η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ


Η πόλωση μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών κλείνει την ψαλίδα ανάμεσα στα δύο κόμματα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει την δυναμική που είχε αναπτύξει...




Νέα δημοσκόπηση της «Kapa Research», δείχνει να μειώνεται η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 27,2% και ακολουθεί η ΝΔ με 24,7%.
Τρίτο κόμμα στα δημοσκοπικά ευρήματα το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 6,1% και ακολουθούν ΚΚΕ και Ποτάμι με 5,8% ενώ η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 5,5%.
Στην δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται συντριπτικά στην παράσταση νίκης με ποσοστό 65,1% και ακολουθεί η ΝΔ με 24,9%.
Στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα με ποσοστό 44,1% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 34,4%, κανένας από τους δύο απαντά το 18,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.