Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο Πολύδωρας στη θέση... του Κουίκ;


Οριστικό πρέπει να θεωρείται το "όχι" του Βύρωνα Πολύδωρα και τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...




Ο πρώην πρόεδρος με συνεχή αρθρογραφία το τελευταίο διάστημα, καταφέρεται προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού κάτι που καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οι πληροφορίες λένε ωστόσο πως ο Βύρων δεν θα μείνει άπραγος, καθώς θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Πάνου Καμμένου, παίρνοντας μαζί του και το φανατικό κοινό , που εδώ και χρόνια στην Β' Αθηνών. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται ο επικεφαλής στις προηγούμενες εκλογές, του Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, να είναι υποψήφιος στην Β' Αθήνας, καθώς επίσης απευθύνεται σε λαικοδεξιό κοινό.
Ωστόσο αργά το απόγευμα με ανακοίνωσή του ο Τέρενς Κουίκ διέψευσε την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου διευκρινίζοντας  πως δεν υπάρχει καμμία απολύτως συμφωνία μεταξύ του Βύρωνα Πολύδωρα και των ΑΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.