Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θρήνος για τον χαμό του Γιώργου Δούλη, στο Norman Atlantic

Αυτός είναι ο νεκρός επιβάτης του Norman Atlantic

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση για το θάνατο του Γιώργου Δούλη που επέβαινε στο μοιραίο πλοίο. Ο θάνατός του προήλθε όταν εγκλωβίστηκε στη γλίστρα στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί σε σωστική λέμβο...



Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Πάργα όπου είχε έρθει για τις ημέρες των γιορτών με την σύζυγό του αλλά και στο μικρό ορεινό χωριό, στην Καταμάχη Λάκας Σουλίου όπου ήταν ο τόπος καταγωγής του.

Σοκ όμως και στην ελληνική κοινότητα της Ζυρίχης.

Πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες το ζευγάρι από την Πάργα όπου διέμενε τότε, αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ελβετία, όπου άνοιξε συνεργείο καθαρισμού.

Πέντε χρόνια είχαν να έρθουν στην πατρίδα και η νοσταλγία έντονη. Το ταξίδι εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Μια τραγωδία για την οποία θρηνούν στα Γιάννινα, την Πάργα αλλά και τη Ζυρίχη καθώς ο Γιώργος Δούλης ήταν ενεργό μέλος της τοπικής ένωσης Ελλήνων και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις.

πηγή: epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.