Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τι είναι το μπουγατσάν, για το οποίο παραληρεί κι o Guardian


Οταν ο Κοπαράνης το ονόμασε μπουσατσάν και το πόσταρε στο Instagram έγινε αμέσως viral και το γλυκό άρχισε να ξεπουλάει....


Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας επισημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες του καφέ έχουν δώσει απεριόριστο ελεύθερο χρόνο στον Κοπαράνη για να δημιουργήσει νέα πιάτα, όπως σαλάτες που σερβίρονται σε βαζάκια μαρμελάδας ή πίτσα που προέρχεται από το παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης.
Η τελευταία του εφεύρεση είναι γαλλικά εκλέρ φτιαγμένα με ελληνικά συστατικά όπως ταχίνι, τσάι του βουνού και μαστίχα.
Μάλιστα, ο σεφ τονίζει ότι «Θέλουμε τα πάντα να είναι έκπληξη, θέλουμε οι πελάτες να διασκεδάζουν με το φαγητό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.