Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Επείγουσα προσγείωση για δύο αεροσκάφη της καναδικής Porter Airlines εξαιτίας καπνού στην καμπίνα


Η εμφάνιση καπνού στο χώρο της καμπίνας δύο αεροσκαφών της καναδικής εταιρίας Porter Airlines ανάγκασε...


 τους πιλότους σε επείγουσα προσγείωση, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των αερογραμμών.
Στην πρώτη περίπτωση, καπνοί στην καμπίνα του αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Porter Airlines 723, από το Τορόντο με προορισμό την Ουάσινγκτον, ανάγκασαν τον πιλότο να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί επειγόντως στο αεροδρόμιο της πόλης Ουίλιαμσπορτ στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με τος 66 επιβάτες.
Το δεύτερο περιστατικό αφορά την πτήση της εταιρείας με προορισμό το Σάντμπερι του Οντάριο που έκανε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Πίρσον, λόγω καπνών που τα μέλη του πληρώματος εντόπισαν στο εσωτερικό της καμπίνας. Οι 74 επιβάτες έχουν αποβιβαστεί και θα ταξιδέψουν με άλλη πτήση αργότερα σήμερα για το Σάντμπερι. Δύο επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.