Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Χοντρό μπάσιμο της SONY στα tablets


Ετοιμάζεται να χτυπήσει στα ίσια την Apple...





H Sony, "δουλεύει" ένα τάμπλετ 12,9 ιντσών, το οποίο σκοπό έχει να ανταγωνιστεί το 12,9 ιτσών iPad της Αpple.

Σύμφωνα με το DigiTimes, το τάμπλετ της Sony θα είναι μεγάλο και καμπυλωτό, με οθόνη 3,840 x 2,400 pixels για την παραγωγή εκπληκτικών 4Κ, ultra high definition φωτογραφιών.

Ο επεξεργαστής του τάμπλετ θα είναι Qualcomm ενώ θα φέρει κάμερα 8-megapixel. Θα παραχθεί από την Pegatron (που είναι ένας από τους προμηθευτές της Apple), ενώ θα έχει πάχος 8,6 χιλιοστά. Όπως αναφέρει ο Businessinsdider δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα είναι πιο λεπτό το τάμπλετ της Sony ή αυτό της Apple.

Oι Digitimes αναφέρουν ότι το μεγάλο τάμπλετ της Sony, μπορεί να κοστίζει πάνω από 1.000 δολάρια ενώ το iPad Air 2 των 16GB κοστίζει 399 δολάρια.

Η Pegatron, παράγει συσκευές για τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, όπως τις Apple, Sony και Microsoft με αυτή να είναι η πρώτη κίνηση εταιρείας, που προσπαθεί να προλάβει την Apple πριν κατασκευάσει το δικό της μεγάλο τάμπλετ.

Σύμφωνα με τους Digitimes και άλλες εταιρείες θα λανσάρουν μεγάλα ταμπλετ το 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.