Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Άντρες και γυναίκες απαντούν: Ποια είναι η ιδανική διάρκεια;

Πόσο «πρέπει» να διαρκεί το σεξ; Αν και οι προτιμήσεις είναι καθαρά προσωπικές, νέα μελέτη αποδεικνύει ότι τελικά υπάρχει ιδανική διάρκεια στο σεξ…


Οι ερευνητές, στη μελέτη τους που δημοσιεύτηκε στην Journal of sex Research, ρώτησαν 152 ζευγάρια ποια θεωρούν πως είναι η ιδανική διάρκεια των προκαταρκτικών και της σeξoυαλικής πράξης.

Επιπλέον από τους συμμετέχοντες ζητήθηκε να δηλώσουν ποια είναι η πραγματική διάρκεια των προκαταρκτικών και της σeξoυαλικής πράξης στη δική τους ερωτική ζωή και ποια πιστεύουν πως είναι η ιδανική διάρκεια των προκαταρκτικών και της σeξoυαλικής πράξης για τον/την σύντροφό τους.

Και ιδού τα αποτελέσματα:

– Η ιδανική διάρκεια των προκαταρκτικών ήταν η ίδια για άντρες και γυναίκες.

– Η ιδανική διάρκεια της σeξoυαλικής πράξης για τους άντρες ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι για τις γυναίκες.

– Η ιδανική διάρκεια των προκαταρκτικών και της σeξoυαλικής πράξης ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική διάρκεια προκαταρκτικών και σeξoυαλικής πράξης τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.

– Οι γυναίκες θεώρησαν ότι ο σύντροφός τους επιθυμεί τα προκαταρκτικά και η σeξoυαλικής πράξη να διαρκούν πολύ λιγότερο απ’ ότι δήλωσαν οι ίδιοι. Δεν παρατηρήθηκε κάτι αντίστοιχο για τους άντρες συμμετέχοντες.

– Και τα δύο φύλα φάνηκε να πιστεύουν σε λανθασμένα στερεότυπα όσον αφορά τις επιθυμίες των αντρών, όχι όμως των γυναικών – οι συμμετέχοντες θεώρησαν πως οι άντρες επιθυμούν τα προκαταρκτικά και η σeξoυαλικής πράξη να διαρκούν λιγότερο απ’ ότι δήλωσαν οι άντρες συμμετέχοντες ότι επιθυμούν στην πραγματικότητα.

– Οι αντιλήψεις τόσο των αντρών όσο και των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη για τη διάρκεια που θεωρεί ιδανική ο/ή σύντροφος φάνηκε να επηρεάζονται αρκετά από στερεότυπα και προσωπικές πεποιθήσεις.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.