Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Λειντι Γκαγκα,νεες φωτο βαζουν φωτια για εγκυμοσυνη




Ακόμα μία εμφάνιση που φουντώνει τις φήμες για εγκυμοσύνη έκανε η Λέιντι Γκάγκα, η...οποία απαθανατίστηκε με παραπανίσια κιλά και φαρδύ ρούχο που έκρυβε την σιλουέτα της!



Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα σενάρια για επικείμενο ερχομό του πελαργού άρχισαν πριν από λίγες ημέρες, όταν η 29χρονη ποπ σταρ εμφανίστηκε πιο «τσουπωτή» κατά την διάρκεια συναυλίας της με τον Τόνι Μπένετ, στο φεστιβάλ New Orleans Jazz & Heritage.




Αυτή τη φορά, οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» την Λέιντι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τέιλορ Κίνεϊ, με τον οποίο ετοιμάζεται να παντρευτεί και την μητέρα του, στο Χόλιγουντ.



Τόσο η «στρουμπουλή» εμφάνιση της τραγουδίστριας, όσο και το ότι επέλεξε να φορέσει ένα τιρκουάζ καφτάνι, έριξαν λάδι στη φωτιά, κάνοντας πολλούς να λένε ότι… η εγκυμοσύνη της δεν κρύβεται πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.