Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Δεν χωράει στο μαγιό της η τηλεπερσόνα! Πήρε πάνω από 15 κιλά! [ΦΩΤΟ]


Με περισσότερα κιλά από ποτέ εμφανίστηκε στις πρόσφατες διακοπές της η τηλεπερσόνα. Η 27χρονη φόρεσε το φανερά μικρότερο φούξια μπικίνι της τρώγωντας πατατάκια και πίνοντας κοκτέιλ κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα. Δείτε την τεράστια αλλαγή της!...




Με περισσότερα κιλά από ποτέ εμφανίστηκε στις πρόσφατες διακοπές της η τηλεπερσόνα Chanelle Hayes. Η 27χρονη πρώην παίκτρια του Big Brother φόρεσε το φανερά μικρότερο φούξια μπικίνι της και απόλαυσε πατατάκια και ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα.






Η τηλεπερσόνα που στο παρελθόν είχε και πάλι πάρει πολλά κιλά κατορθώντας να τα χάσει, έβαλε τώρα συνολικά 15 και ξεκίνησε τη γυμναστική «Σκέφτομαι το φαγητό όλη την ώρα – Πρέπει να το «ράψω». Μπορώ να φάω τρία πακέτα μπισκότα την ημέρα – είναι πραγματικά εθιστικά»

Σε παλαιότερη φωτογραφία της, όχι πολύ μακρινή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.