Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Βιμάνας: Τα αρχαία ιπτάμενα οχήματα των Ινδών! [video]


Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές και επιστήμονες το 16.000 π.Χ. ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε μια εντελώς νέα τεχνολογία για να πετάξει...


Γνώριζαν λοιπόν οι αρχαίοι Ινδοί τα μυστικά της βαρυτικής έλξης; Είχαν κατασκευάσει αεροσκάφη και μάλιστα πολεμικά;
Σύμφωνα με τις κλασσικές πηγές του Ινδουϊσμού Manusa, Mahabharata, Rigu Veda, Samarangana, Sutradhara και Vymaanika Shaastra, η απάντηση είναι καταφατική.
Στην Βεδική λογοτεχνία της Ινδίας , υπάρχουν πολλές περιγραφές για ιπτάμενες μηχανές που γενικά ονομάζονται Vimanas.
Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες : Τα Ανθρωπογενείς σκάφη που μοιάζουν με αεροπλάνα και πετάνε με φτερά, και σκάφη που πετούν με ένα μυστηριώδη τρόπο που γενικά δεν γίνονται από ανθρώπινα όντα .
Εμφανίζονται κυρίως σε μεσαιωνικά έργα που εκεί βλέπουμε αυτόματες στρατιωτικές πολιορκητικές μηχανές και άλλες μηχανικές επινοήσεις.
Η Vimana κατείχε υψηλή ταχύτητα. Αυτό το είδος των οχημάτων αέρος ήταν τριγωνικά και οδηγούνταν από τουλάχιστον τρία άτομα.
Το παρακάτω βίντεο αφηγείται την κρυφή ιστορία αυτών των σκαφών:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.