Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 ξεκινώντας απολύσεις δημοσιογράφων στο ραδιόφωνο του ομίλου, το οποίο σταδιακά θα μετατραπεί από ενημερωτικό σε μουσικό, έδωσε την πρώτη γεύση του τι πρόκειται να επακολουθήσει... 


Προς το παρόν δεν αναμένονται να γίνουν οι φημολογούμενες απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών που εργάζονται στο δελτίο ή περικοπές μισθών, τουλάχιστον έως τον Μάρτιο. 
Οι πληροφορίες, όμως, που έρχονται από... βόρεια κάνουν λόγο για μειώσεις προσωπικού σε επίπεδο τεχνικών, ενώ το γραφείο της Θεσσαλονίκης του δελτίου σχεδιάζεται να συγχωνευτεί με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, το οποίο σταδιακά θα μετατραπεί σε κανάλι με  ταινίες δράσης με στόχευση τους ηλικιακά νέους άνδρες. Προς το παρόν, δεν υπάρχει σχέδιο να κοπούν παραγωγές, όμως πολυδάπανα προγράμματα, όπως το TopChef και το NextTopModel που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, δε αποκλείεται να μετατραπούν σε 15θήμερα, από εβδομαδιαία που είναι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.