Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μ. Βιντιάδης: "Στημένο το Big Brother"

ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΣΕ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ


Σφοδρή επίθεση του Μεγακλή Βιντιάδη στον ALPHA και στα “δυνατά του χαρτιά”, Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη. Ο - μέχρι πέρυσι - σκηνοθέτης του «Καφέ με την Ελένη» και άλλων εκπομπών του συγκεκριμένου καναλιού, δε διστάζει να χαρακτηρίσει στημένο το “Big Brother” και αποκαλύπτει...


τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει αηδιασμένος, όπως δήλωσε, από τον «θαυμαστό» κόσμο της TV.
Μιλώντας αποκλειστικά στο “newsbomb.gr” λέει χαρακτηριστικά: «Το “Big Brother” είναι της πλάκας. Αναρωτιέμαι γιατί το συνεχίζουν. Η Ρούλα ήθελε να χωθεί κάπου, όπου να΄ ναι. Τι άλλο να έκανε; Δεν έχουν όλοι τα κότσια να πουν «εγώ αυτό δεν το κάνω». Αν είχε πρόβλημα επιβίωσης θα το καταλάβαινα, αλλά γιατί έπρεπε η Κορομηλά να παρουσιάσει μετά από τόσα χρόνια καριέρας ένα στημένο παιχνίδι; Αυτό δείχνει ότι όταν ξεφύγεις και δεν ελέγχεις τα πράγματα, υπόκεισαι σε μια φθορά χωρίς λόγο και αιτία. Δεν ξέρω για ποιους λόγους, αλλά η Ρούλα φέτος την πάτησε».
Από την κριτική του Μεγακλή Βιντιάδη δεν ξέφυγε και η μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι μια από τα ίδια. Από την ώρα που πέφτει το σήμα ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει. Τώρα θα πάει στην κουζίνα, τώρα θα πει τα άστρα, τώρα θα συνδεθεί με γιατρό ή ψυχολόγο. Δεν έκανε την παραμικρή αλλαγή. Αυτό, σε δυο λόγους μπορώ να το αποδώσω: ή αυτό την βολεύει να κάνει γιατί ξεκουράζει την ίδια, αλλά κουράζει τον κόσμο, ή δεν έχει δυνατότητες να κάνει κάτι διαφορετικό. Αλλιώς δεν εξηγείται. Αν συνεχίσει έτσι θα μείνει στην Τρίτη θέση. Και ούτε η ιστορία με τον Ματέο τη βοήθησε. Χέ…..κε ο κόσμος για τον Ματέο. Σε δυο μέρες τον είχε ξεχάσει. Αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο και η υπερέκθεσή της από τα Μέσα κούρασε τον θεατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.