Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αυγά, νερά και καφέδες στον Σόμπολο

Θέλησε να πάρει το λόγο στη σημερινή πορεία των δημοσιογράφων και των λοιπών εργαζόμενων στα ΜΜΕ. Οι περίπου 800 (ίσως και 1000) εργαζόμενοι που έκαναν πορεία από την ΕΣΗΕΑ στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό σταδίου, δεν άντεξαν μόλις είδαν...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ...



τον καρεκλοκένταυρο Πάνο Σόμπολο να ετοιμάζεται να πάρει το μικρόφωνο για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους. Άρχισαν να τον βρίζουν, να τον φτύνουν, να του πετάν καφέδες, μπουκάλια με νερό κι ότι άλλο είχαν πρόχειρο. Φυσικά και δεν μίλησε ποτέ.Τι να πει; Για τους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΪ που το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δεν τους στήριξε, με αποτέλεσμα να υπογράψουν σχεδόν όλοι (μένουν 20 άτομα να πείσει η εργοδοσία) το χαρτί με το οποίο δέχονται να τους μειωθεί ο μισθός έως και 30%;
Ή που δέχθηκαν να μιλήσουν με τον υπόδικο Γενικό Διευθυντή του ΣΚΑΪ, Παναγόπουλο, ο οποίος μάλιστα δεν άφησε την Ένωση να μπει να ενημερώσει τους συντάκτες του σταθμού; Αντί εκεί να καλέσουν τον εισαγγελέα, απλά έφυγαν κι άφησαν τους εργαζόμενους στο έλεος του Αλαφούζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.