Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Σικάγο οι δρόμοι του κέντρου από τους ληστές

Επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολιτες που τυχαίνει να κυκλοφορούν πεζοί και τους αρπάζουν ότι έχουν πάνω τους. Τα περιστατικά με ληστείες στους δρόμους δεν έχουν...



τέλος.
Στις 20.58 στην Αθήνα, στην οδό Θυσσού, ληστής με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από γυναίκα το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το ποσό των 150 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.
Στις 21.30 στη συμβολή των οδών Σκιάθου και Αιλιανού, στην Αθήνα, 3 άτομα με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν ελαφρά πεζό και του αφαίρεσαν το ποσό των 45 ευρώ!
Στις 22.38 στη συμβολή των οδών Β. Ουγκώ και Ακομινάτου, στην Αθήνα, πάλι 3 άτομα με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από πεζό 1 χρυσή αλυσίδα και 1 μενταγιόν που φορούσε στο λαιμό.

Στις 23.38,στο Ζωγράφου, στην οδό Σεβαστείας, 2 άτομα μπούκαραν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ από το ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.