Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ποια παριστάνει την Ντόρα στο τηλέφωνο;

Ποια είναι η γυναίκα που τηλεφωνεί σε μέλη της Νέας Δημοκρατίας και παριστάνει τη Ντόρα Μπακογιάννη; Το ερώτημα αυτό προσπαθούν να απαντήσουν από χθες κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Νομό...

Ιωαννίνων, ύστερα από την ενημέρωση που είχαν από μέλη τους, ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από την πρώην υπουργό Εξωτερικών, με το οποίο τους ενημέρωνε για τις αρχές του νέου κόμματος και τους ζητούσε να εγγραφούν σε αυτό...
Ορισμένα μέλη της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα ήταν απολύτως πεπεισμένα ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν πράγματι η κ. Μπακογιάννη.
Κάποιοι, πιο έμπειροι, κατάλαβαν ότι δεν επρόκειτο για την πρώην υπουργό και αρχηγό πλέον της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αλλά για άλλη γυναίκα που μάλλον ψάρευε σε θολά νερά.
Ποια είναι η γυναίκα αυτή; Το ερώτημα μένει αναπάντητο....
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, τηλεφωνήματα για να εγγραφούν στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη δέχθηκαν αρκετά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Είναι άγνωστο βέβαια, αν τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στην Αθήνα έχουν ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Νομό Ιωαννίνων ή πρόκειται για σχέδιο που κάποιοι σκαρφίστηκαν σε τοπικό επίπεδο και έθεσαν σε εφαρμογή επιδιώκοντας την «στρατολόγηση» μελών.
Το δεύτερο ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι πως βρέθηκαν στα χέρια κάποιων τα στοιχεία μελών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία χρησιμοποιούνται επιλεκτικά για τον ίδιο σκοπό. Ίσως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οι απαντήσεις.(epiruspost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.