Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Συγγενείς... σχεδόν όλοι οι καθηγητές στο ίδιο Πανεπιστήμιο!

Ο υφυπουργός Παιδείας, κος Πανάρετος, έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και μάλιστα αναμένεται να στείλει όλον τον φάκελο στον εισαγγελέα, με την εισήγηση ακόμη και να κλείσει...



το τμήμα Θεολογίας, όπου συμβαίνουν όλα αυτά τα απίστευτα. Σύμφωνα με τον κ. Πανάρετο, "στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας, τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκαν ακραία φαινόμενα οικογενειοκρατίας που είχαν ως αποτέλεσμα το διδακτικό προσωπικό να απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από συγγενείς πάσης φύσεως, όπως σύζυγοι, τέκνα, γαμπροί, κουμπάροι κλπ".

"Ακόμη" , σημειώνει , "χορηγήθηκαν διδακτορικά διπλώματα σε τέκνα καθηγητών του τμήματος με επιβλέποντες γονείς, κατά παράβαση της βασικής αρχής της αμεροληψίας αλλά και της ακαδημαϊκής δεοντολογίας, ενώ υπήρξαν διπλά πρακτικά εκλογών". 

Μάλιστα ζητεί την γνώμη του πρύτανη στο ενδεχόμενο "να μη περιληφθεί το εν λόγω τμήμα στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων εξετάσεων του επομένου έτους και να ενταχθούν οι φοιτητές του στο τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.