Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Τα προκαταρκτικά δεν παίζουν ρόλο στο σεξ


Tελικά, από ότι φανερώνει μια νέα έρευνα που έγινε με συμμετέχουσες 2.300 γυναίκες, τα προκαταρκτικά παιχνιδάκια του σεξ δεν έχουν καθόλου ή έχουν μικρή σημασία στο σεξ. Συγκεκριμένα, τα χρονοβόρα ... 

προκαταρκτικά δεν θα επιφέρουν σίγουρα τον επιθυμητό γυναικείο οργασμό.

Η "χρυσή τομή" σχετικά με τη διάρκεια αυτών των παιχνιδιών πριν το σεξ, είναι σύμφωνα με τους μελετητές, τα 15 περίπου λεπτά. "Αντιθέτως, μεγαλύτερη σημασία έχει η διάρκεια και η ποιότητα της ίδιας της σεξουαλικής πράξης παρά τα προκαταρκτικά", δηλώνει ο καθηγητής Στούαρτ Μπρόντι ο οποίος μαζί με τον επίσης καθηγητή Πίτερ Βάις του πανεπιστημίου της Πράγας, ήταν επικεφαλής της μελέτης αυτής.

Στην έρευνα ζητήθηκε από περίπου 2.360 Τσέχες γυναίκες διαφόρων ηλικιών να περιγράψουν λεπτομέρειες της σεξουαλικής τους ζωής, όπως την συχνότητα του οργασμού τους ανάλογα με τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Συνήθως, τα προκαταρκτικά διαρκούσαν 15,4 λεπτά και η ίδια η πράξη περίπου 16 λεπτά.

Τα 16 αυτά λεπτά είναι περισσότερα από αυτά που φανερώθηκαν σε σχετική αμερικάνικη έρευνα, όπου ο μέσος όρος διάρκειας του σεξ έφτανε τα 7 λεπτά. "Ποιός ξέρει; Ίσως οι Ευρωπαίοι είναι πιο σεξουαλικές από τους Αμερικάνους", δήλωσαν οι επικεφαλής της μελέτης. Οι μελετητές εξέτασαν την συχνότητα των οργασμών σχετικά με το χρόνο που διαρκούσαν τα πρώτα παιχνίδια και βρήκαν ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα τους.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έρχονται να διαψεύσουν τους σεξολόγους που μέχρι τώρα υποστήριζαν πως όσο μεγαλύτερη η διάρκεια αυτών τόσο καλύτερο το σεξ και εντονότερος ο οργασμός. (men24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.