Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Χτυπούν οδηγούς εν κινήσει, επιτίθενται σε περαστικούς...

ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


11 ληστείες μέσα σε 5μιση ώρες με θύματα πεζούς, οδηγούς ΙΧ, ψιλικατζίδικα, βενζινάδικα και περίπτερα, σημειώθηκαν χθες από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10.30 το βράδυ. Η πιο απίστευτη...



ληστεία έγινε στην οδό Βασιλειάδου 32, στην Αθήνα, στις 6.32 το απόγευμα, όπου οι 2 ληστές ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο μίας γυναίκας για να της αρπάξουν την τσάντα με το laptop.

Με μαχαίρι, 2 άλλοι ληστές, ακινητοποίησαν πεζό στην οδό Δεριγνύ 29-31, στην Αθήνα, για να του αρπάξουν το κινητό, στις 16.52.

Ληστής, με όπλο, "χτύπησε" περίπτερο, στην Καβάλας, στο ύψος του Χρηματιστηρίου, στις 18.17.

2 ένοπλοι, εισέβαλαν σε mini market, στις Αχαρνές, στις 18.55 και άδειασαν την ταμειακή.

Βενζινάδικο, στην Λ.Αλίμου 91, στην Αργυρούπολη, έγινε στόχος 2 ένοπλων ληστών, οι οποίοι πήραν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις της ημέρας. Η ληστές "χτύπησαν" στις 21.05!

Στις 22.39, στην οδό Λυσιμαχείας 28, στην Αθήνα, 3 άτομα χτύπησαν μία γυναίκα για να της αρπάξουν  την τσάντα.

Πόσες συλλήψεις έγιναν; Μόλις 1!!! Στις 17.42, συνελήφθη αλλοδαπός, στην συμβολή των οδών Διόσκουρων και Πάνος, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αρπάξει την τσάντα γυναίκας, αφού την χτύπησε και την έσυρε στο πεζοδρόμιο. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.