Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πέρασε τους επιθεωρητές του ΣΔΟΕ για ληστές και τράβηξε όπλο

Οι επιθεωρητές του ΣΔΟΕ, εισέβαλλαν στη βιοτεχνία χρυσού, το μεσημέρι για να κάνουν έλεγχο. Όμως, ο ιδιοκτήτης νόμισε ότι ήταν κακοποιοί που είχαν σκοπό να τον ληστέψουν και...



τράβηξε όπλο, για να τους ακινητοποιήσει. Οι επιθεωρητές του ΣΔΟΕ, είχαν πάει στην βιοτεχνία, στη Νέα Ζωή, στον Ασπρόπυργο, για να ελέγξουν καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο ιδιοκτήτης είχε αδήλωτες ποσότητες χρυσού στα χυτήρια, οι οποίες ενδεχομένως να είναι προϊόντα κλεπταποδοχής. Δηλαδή να αγόραζε κλεμένα κοσμήματα και μετά να τα έλιωνε.
Οι επιθεωρητές του ΣΔΟΕ ειδοποίησαν την αστυνομία που σε χρόνο μηδές έφτασε στη βιοτεχνία. Τελικά απεδείχθη ότι το όπλο ήταν ψεύτικο, ενώ αυτή τη στιγμή, όλοι βρίσκονται κρατούμενοι στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου αφού έχουν αλληλομηνυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.