Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Βλέπουν "ΣΕΧΤΑ" πίσω από τους "Πυρήνες της Φωτιάς"

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος, στους κόλπους των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής ό,τι μέλος ή μέλη της ΣΕΧΤΑΣ βρίσκεται πίσω από τη συγγραφή τμήματος της 11σελιδης προκήρυξης της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς". 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΧΤΑΣ - ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΦΩΤΙΑΣ




Ο Γεράσιμος Τσάκαλος
Ήδη, απ' όταν έγινε η σύλληψη του Γεράσιμου Τσάκαλου, οι επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής θεώρησαν ότι ήταν μοναδική ευκαιρία να βρουν την άκρη του νήματος για τους δολοφόνους της ΣΕΧΤΑΣ.
Αυτός ήταν ο ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να ενταθεί η πίεση προς τον εισαγγελέα, να ανάψει το πράσινο φως για να δωθούν στη δημοσιότητα τόσο οι φωτογραφίες των συλληφθέντων όσο και των υπόλοιπων καταζητούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση, και κυρίως του Χρήστου Τσάκαλου, αδερφού του προφυλακιστέου, Γεράσιμου.

Ο καταζητούμενος Χρ. Τσάκαλος
Τον 31χρονο, Χρήστο, οι Αρχές τον τοποθετούν ως μέλος της "ΣΕΧΤΑΣ επαναστατών" και "στρατολόγο" των Πυρήνων.




Συνεργασία "χέρι χέρι"

Ανεξαρτήτως αν ισχύει αυτή η θεωρία ή όχι, υπάρχουν αποσπάσματα της προκήρυξης, στα οποία εστιάζει η αντιτρομοκρατική. Στα κομμάτια αυτά βλέπουν τον ίδιο συγγραφέα. Η απειλή που εκφράζουν εναντίον μάρτυρα (στην προκειμένη περίπτωση κατά της υπαλλήλου κούριερ που άνοιξε το πρώτο δέμα και που ως αποτέλεσμα είχε να ειδοποιηθεί η αστυνομία και να συλληφθούν τα δύο μέλη της οργάνωσης).

Το απόσπασμα ωστόσο που δίνουν τη μεγαλύτερη σημασία είναι αυτό στο οποίο λένε χαρακτηριστικά:
«στις διαδηλώσεις σπάμε τα κεφάλια των μπάτσων, τράπεζες ληστεύονται και παραδίνονται στις φλόγες, βόμβες ανατινάζουν κυβερνητικά κτίρια,όπλα εκτελούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, μπάτσους, δικαστές και κάθε λογής προστάτες αυτού του κόσμου».
Πιστεύουν ότι ακριβώς η αποδοχή (και υιοθεσία;) της εκτέλεσης με όπλο δημοσιογράφων (βλέπε Σωκράτη Γκιόλια) και αστυνομικών (βλέπε Νεκτάριου Σάββα) είναι "κομμάτι της συμφωνίας" ή της "συνεργασίας" μεταξύ των δύο οργανώσεων, που πλέον επισημοποιείται και... γραπτώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.