Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πύρινη κόλαση τη νύχτα στα Πετράλωνα

8 εμπρησμοί σε καταστήματα, ΙΧ και μοτοσικλέτες. Ένα τρίωρο κρεσέντο της φωτιάς. Οι πυροσβέστες δεν ήξεραν πού να πρωτοπάνε και ζήτησαν συνδρομή και από άλλους σταθμούς για να μπορέσουν να σβήσουν τις φωτιές, που ξέσπαγαν η μία μετά την άλλη...



Η αρχή έγινε, στη 1.36,  στην οδό Αλκίφρονος 80-86 όταν τυλίχτηκαν στις φλόγες 3 μηχανές και κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Στις 2.10, στην οδό Θεσσαλονίκης 118, άλλη μία μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες. Το ίδιο έγινε 40 λεπτά αργότερα, στην οδό Αιγηιδών.

Στις 2.55,συμβολή των οδών Φυλασσίων και Αμφιτρύωνος άρπαξε φωτιά το πρώτο ΙΧ της βραδιάς. Πριν καλά καλά περάει 1 ώρα, νέα κλήση δέχεται το κέντρο της πυροσβεστικής για φωτιά σε μοτοσικλέτα, στη συμβολή των οδών Δ. Σολωμού και Αγ. Σοφίας. 


14 λεπτά αργότερα,στις 4.08 στην οδό Θράκης 69, παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα ΙΧ. Στις 4.26, πάλι στην οδό Θράκης, αυτή τη φορά στο νούμερο 8, άλλη μία μηχανή, που ήταν σταθμευμένη σε πυλωτή πολυκατοικίας, τυλίχτηκε στις φλόγες. 


Στις 4.28 στη συμβολή των οδών Φυλίδος καιΔημοφώντος οι εμπρηστές χτύπησαν για τελευταία φορά, πυρπολώντας 2 Ι.Χ. που ήταν παρκαρισμένα στο δρόμο. Όμως η πυρκαγιά εξαπλώθηκε στην πρόσοψη πολυκατοικίας. Η επέμβαση της πυροσβεστικής γλίτωσε τους ενοίκους από τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.