Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Συνεργός σε δολοφονία ο πιλότος του μικρού αεροσκάφους που έπεσε στην Πάτρα;

Γνώριμος των διωκτικών αρχών της Πάτρας είναι ο πιλότος του Τσέσνα που έκανε αναγκαστική αλλά ανώμαλη προσγείωση χθές στις 12 το μεσημέρι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στο όρος Χελμός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά...





Το μικρό αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει από το Μεσολόγγι με (1) πιλότο και (1) επιβάτη, έπαθε μηχανική βλάβη και στην προσπάθεια του πιλότου να το προσγειώσει αναγκαστικά στο πάρκινγκ του Χιονοδρομικού Κέντρου, κατέπεσε σε πλαγιά και συνετρήβη. Ο Α.Κ πριν δυο χρόνια είχε κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει σε βάρος 19χρονου πυγμάχου της Πάτρας. Ο πυγμάχος δέχτηκε από πληρωμένο εκτελεστή δυο σφαίρες στο κεφάλι. Η μια από τις βολίδες μάλιστα του έβγαλε το μάτι, αλλά ο νεαρός στάθηκε πολύ τυχερός και επέζησε. Το περιστατικό συνέβη στην Ακτή Δημέων. Ο συνεργός του δολοφόνου για να καθυστερήσει το υποψήφιο θύμα του, σε ανύποπτο χρόνο, από τη σταθμευμένη μοτοσυκλέτα του, αφαίρεσε το λαστιχάκι της βενζίνης. Σύμφωνα με τη δικογραφία εκτελεστής φέρεται να είναι άλλος πυγμάχος που στο παρά πέντε αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου επειδή βρέθηκε "ντοπέ". Ο εκτελεστής είναι φυγόπινος καθώς έχει ήδη καταδικαστεί για τη συμμετοχή στο περιβόητο κύκλωμα των "Μπράβων" της Πάτρας. Στη συμμορία είχε αποδοθεί και η δολοφονία στο κέντρο της πόλης σε βάρος του πυγμάχου και άλλοτε Αρχινονού Ανδρέα Παϊζη [φωτο]. Για το αεροπορικό ατύχημα πάντως ο πιλότος που κατηγορείται ως ο ηθικός αυτουργός, πρέπει να ... προδόθηκε από τη μηχανή του Τσέσνα. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως πριν την πτώση η μηχανή του μικρού αεροσκάφους έσβησε. Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, της Π.Υ και ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. Μετά από συντονισμένες ενέργειες, ο επιβάτης και ελαφρά τραυματισμένος, παρελήφθη από ελικόπτερο για να μεταφερθεί στο Π.Ν. Ρίου, ενώ ο πιλότος, πιο σοβαρά τραυματισμένος, παρελήφθη από άλλο ελικόπτερο, προκειμένου μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. (Β. Χήτος - Crimesonair)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.