Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Οι ρεπόρτερ στην πρώτη γραμμή των αγώνων


ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Θέλουν ρεπόρτερ με μισθούς πείνας και οι λεγόμενοι "παραθυράτοι" ή "φίρμες" να εισπράττουν τούβλα με ευρώ. Μην σκύβετε το κεφάλι. Ξεσηκωθείτε. Οι ρεπόρτερ είναι...



η ραχοκοκαλιά ενός μέσου ενημέρωσης. Οι ρεπόρτερ βγάζουν μία είδηση, αυτοί την αναδεικνύουν αυτοί "ματώνουν" στα πεζοδρόμια, αυτοί τρίβονται στην καθημερινότητα. Οι ρεπόρτερ μιλούν με τον κόσμο, είναι ο κόσμος, εργάζονται για τον κόσμο. Καμία ανοχή στις προτάσεις των μαναντζαρέων που θέλουν σκλάβους των 500ων ευρώ, ανασφάλιστους και με σκυμμένο το κεφάλι, τη στιγμή που οι ίδιοι απολαμβάνουν μισθούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ μηνιαίως για τις δήθεν καλές τους συμβουλές. Καμία γη δε θα πρέπει να χωράει όσους διευθυντές "τρώνε" κόσμο για να σώσουν το τομάρι τους. Ξυπνήστεεεε... οι ρεπόρτερ είναι το Α και το Ω! Μην τους φοβάστε. Δείξτε τους ποιοι είστε. Αυτοί σας φοβούνται. Μην τους αφήνετε άλλο να σας σπάνε τον τσαμπουκά.

Όσοι πλουτίζουν σε βάρος των ρεπόρτερ, πλέον θα έχουν να κάνουν μαζί μας. Έχουμε για τον καθένα πολλά άπλυτα μαζεμένα. Εδώ θα'μαστε και θα μας θυμηθείτε.
Όσοι πιστεύετε σε αυτή την ρομαντική αλλά φιλότιμη προσπάθεια του Planet-Greece, στείλτε μας ΑΝΩΝΥΜΑ όσα στοιχεία μπορείτε. Να ξέρετε ότι ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.