Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Μπαράζ ληστειών στο Περιστέρι

Περίπτερα, μίνι μάρκετ και ψιλικατζίδικα στο έλεος των κακοποιών. Μέσα σε 3 ώρες σημειώθηκαν 4 ένοπλες ληστείες. Το κρεσέντο των ληστειών ξεκίνησε...



στις 18.00, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Πελασγίας, 1 ένοπλος άρπαξε τις εισπράξεις από περίπτερο.
5 λεπτά αργότερα, στις 18.05, 3 άτομα, με τα όπλα στα χέρια, εισέβαλαν σε mini market επί της οδού Χρυσανθέμων, αρπάζοντας 300 ευρώ από το ταμείο και 1 κινητό τηλέφωνο.
Στις 19.40, 2 άτομα , πάλι με όπλα στα χέρια, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών, όπου, με την απειλή όπλου και μαχαιριού, αφαίρεσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 500 € περίπου. 

Λίγα λεπτά μετά τις 21.00 σημειώθηκε η τελευταία ένοπη ληστεία, αυτή τη φορά στον Κορυδαλλό, στην οδό Καψάλη, όπου 4 ένοπλοι εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού. Άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με μανία ενώ αποπειράθηκαν να πάρουν και τις εισπράξεις από το ταμείο. Ο άτυχος άνδρας έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα περαστικοί να ειδοποιήσουν την αστυνομία και οι ληστές να φύγουν άπραγοι. Χρειάστηκε, όμως, η μεταφορά του στο νοσοκομείο, για να περιποιηθούν τα τράυματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.