Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Άγριες απεργίες ψήφισαν οι δημοσιογράφοι

Ο κύβος ερρίφθη, το ποτήρι ξεχείλισε. Το μεσημέρι, αμέσως μετά τη λήξη της πορείας, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και λοιποί εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο της ΕΣΗΕΑ και αποφάσισαν...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ...



οι επόμενες κινήσεις να είναι όσο πιο ακραίες μορφές διμαρτυρίας γίνεται. Δια βοής ψηφίστηκε παμψηφεί να προχωρήσουν όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου σε νέα 48ωρη απεργία, μόνο που αυτή τη φορά θα έχει 2 στόχους. Να παραλύσει κάθε ενημερωτικό μέσο. Να μην βγουν Κυριακάτικες εφημερίδες, τα κανάλια να μην μεταδίδουν πρόγραμμα αλλά να πέσει "μάυρο", όπως και τα ραδιόφωνα, να μην εκπέμπουν πρόγραμμα αλλά να ακούγεται ΜΌΝΟ βρόγχος. να παραλύσουν όλα τα Μέσα. Να δουν οι εργοδότες τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απώλεια εισοδήματος.

Το ψήφισμα θα δοθεί σε όλες τις Ενώσεις για επικύρωση και πιο πιθανή ημερομηνία της 48ωρης καθολικής απεργίας είναι η Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.