Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ραγδαίες εξελίξεις στο Mega - απολύσεις δημοσιογράφων

ΜΟΝΟ ΣΤΟ Planet-Greece

Ραγδαίες οι εξελίξεις και στο "μαγαζί" που εργάζεται ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει αντιδράσει. Δύο δημοσιογράφοι απολύθηκαν εκ των οποίων ο ένας είναι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων! Ανακοινώθηκαν και περικοπές...



Πρόκειται, σε ότι αφορά τις απολύσεις, για 2 δημοσιογράφους από το γραφείο ρεπορτάζ της Θεσ/νίκης. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει η σκέψη ανάκλησης της δεύτερης απόλυσης, μιας και πρόκειται για εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Όμως, ανακοινώθηκε η κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας δημοσιογράφου στην Αθήνα. Θα υπάρχει τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ποιος θα το ειδοποιεί για να πηγαίνει σε θέματα, ούτε τι θα γίνεται με το μικρόφωνο (ποιος θα το κρατάει και ποιος θα κάνει ερωτήσεις).

Καταργείται, για αρχή, η αμοιβή της Σαββατιάτικης εργασίας. Οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται την προσαύξηση (ήτοι 25%) του μεροκάματου και την αμοιβή του μεροκάματου θα την παίρνουν ρεπό μία από τις ημέρες της εβδομάδας.

Το Σαββατοκύριακο, στο γραφείο Θεσ/νίκης, θα υπάρχει μόνο μία βάρδια συνεργείου!

Σε λίγο.... ακόμη περισσότερα νέα. Μείνετε συντονισμένοι στο Planet-Greece...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.