Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Νεκροί 2 Έλληνες ναυτικοί στον Ατλαντικό

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ PLANET-GREECE

Δυστυχώς, αυτό που με ΕΚΤΑΚΤΟ σας ανακοινώσαμε ΠΡΩΤΟΙ, ήρθε ως επιβεβαίωση με ανακοίνωση από το Υπουργείο Ναυτιλίας, με επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας...




«Η ναυτική οικογένεια σήμερα θρηνεί. Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για το χαμό δύο ναυτικών μας και το σοβαρό τραυματισμό ενός Κύπριου συναδέρφου τους στο ‘‘AEGEAN ANGEL’’ που έπλεε στον Ατλαντικό Ωκεανό.
Το ΥΘΥΝΑΛ από την πρώτη στιγμή προέβη σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε οι ναυτικοί μας και το πλοίο να φθάσουν το συντομότερο δυνατόν με ασφάλεια στο πλησιέστερο λιμάνι.
Στις οικογένειες των εκλιπόντων ναυτικών – αυτές τις άγιες μέρες – εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου και τα συλλυπητήρια μου και θα είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν».

Νεκροί είναι ο έλληνας πλοίαρχος και ο έλληνας Α΄μηχανικός του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου «Aegean Angel», που έπεσε σε σφοδρή θαλασσοταραχή 800 ναυτικά μίλια ανοικτά των Βερμούδων. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο κύπριος υποπλοίαρχος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και οι τρεις βρίσκονταν στη γέφυρα του πλοίου, και τους χτύπησαν τα ορμητικά κύματα πάνω στο πλοίο, με αποτέλεσμα οι δύο να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Διαβαστε επίσης: Τραγωδία με έλληνες ναυτικούς στον Ατλαντικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.