Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

"Πόρτα" στον Ολυμπιακό για Σάντσες

«Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτε για την πρόταση που μου λέτε ότι ο Ολυμπιακός φέρεται να κατέθεσε! Σε εμάς δεν έχει γίνει τίποτε επίσημο...


Ίσως να έχει γίνει στον ατζέντη του παίκτη, παράλληλα με την εξουσιοδότησή του να χειριστεί το θέμα της μεταγραφής. Από εκεί πέρα όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί ο Σάντσες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και η παρουσία του είναι άκρως απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας... Δεν ξέρω τι ποσό είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο Ολυμπιακός, αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κάρλος θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι... Είναι απόφαση του προέδρου...» δήλωσε στο gazzetta.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ανρί Ζαμπελί.
«Η Βαλενσιέν τον χρειάζεται...»
Ψάχνοντας το θέμα λίγο περισσότερο, επικοινωνήσαμε με τον ρεπόρτερ της ομάδας του γαλλικού Βορρά στην έγκυρη L'Equipe, Ζοέλ Ντομενιγκεντί, o οποίος αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο των χειμερινών διακοπών του, για να μας διαλευκάνει την υπόθεση.
«Ο Κάρλος είναι ίσως ο ποιοτικός παίκτης της ομάδας από πλευράς δυνατοτήτων, απλά στην εφετινή σεζόν δεν έχει φτάσει ακόμη στο ανώτατο σημείο απόδοσης, επειδή μόλις συμπλήρωσε δύο μήνες από τη μέρα που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Τον περασμένο Μάρτιο υπέστη ρήξη χιαστών και έπειτα από έναν τέτοιο τραυματισμό, κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει πλήρως στο επίπεδο που βρισκόταν.

(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.