Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ψηφίστε ΤΩΡΑ στο νέο γκάλοπ του planet-greece


Ψηφίστε ΤΩΡΑ κι εσείς στο νέο γκάλοπ του planet-greece, στην πάνω δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας. Είναι απλό (μόλις ένα κλικ), γρήγορο και το κυριότερο... ΑΝΩΝΥΜΟ.

Ψηφίστε ΤΩΡΑ...


11 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΙΦΗΣΩ. ΔΕΝ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε/η, ο πίνακας του γκάλοπ είναι πάνω δεξιά, στην αρχική σελίδα του blog. Ψηφίζετε ΜΟΝΟ μία φορά. Έχει μπει φραγμός ώστε ο κάθε επισκέπτης να ψηφίσει μόνο μία φορά! Επιλέγετε τον "κυκλο" στην απάντηση που θέλετε, κι αμέσως μετά πατάτε το "vote". Εάν το επιθυμείτε πατάτε και πάνω στο "view results" προκειμένου να δείτε την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

      Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, λειτουργεί κανονικά. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε. Εάν έχετε πάλι πρόβλημα, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε.

      Σας ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή
  2. Δεν εχω ψιφησει καν.
    Απλα σας αναφερω οτι δεν μπορω να κλικαρω εκει που λεει ψιφηστε στο νεο γκαλοπ του planet-GREECE.
    Μπορει να ειναι δικο μου προβλημα και του υπολογιστη μου αν και μπαινω κανονικα στη σελιδα σας χωρις προβληματα εκτος απο αυτο..
    Δεν ξερω γιατι συνβαινει απλα σας ενημερωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κλικάρισμα το κάνετε σε μία από τις απαντήσεις που σάς δίνονται ακριβώς κάτω από τον τίτλο, στο κουτί που είναι πάνω δεξιά στo blog!

      Διαγραφή
  3. To γκάλοπ προτείνω να αναδιατυπωθεί ως εξής:
    Α)Πήραμε παράταση ζωής αλλά σε λίγους μήνες θα χρεωκόπήσουμε και οι συνθήκες θα είναι χειρότερες αλλά και οι συνέπειες πιο οδυνηρές για τη χώρα μας λόγω της νέας δανειακής σύμβασης.
    Β)Η Ελλάδα γλίτωσε τη χρεωκοπία.
    Γ)Παμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

    Η επιλογή "θα έρθει η χρεωκοπία πιο γρήγορα" σε κάθε περίπτωση δεν στέκει, αφού αν χωρίς το μνημόνιο 2 θα είχαμε ήδη χρεωκοπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αγαπητέ/ή φίλε/η, αν είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε κι εμείς, οι συντάκτες του planet-greece, θα επιλέγαμε την "Γ" απάντηση. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι το Μνημόνιο 2, όχι μόνο δεν πρόκειται να μας δώσει παράταση ζωής (επ' ουσενί λόγος να μας σώσει), άρα διαγράφουμε την "Β' αλλά θα επιταχύνει τις διαδικασίες προς την χρεωκοπία μας. Παρ' όλα αυτά, το γκάλοπ είναι για να εκφραστούν οι αναγνώστες όπως και όσο μπορούν καλύτερα. Και βλέπετε, ότι έχουμε ανοιχτό και τον σχολιασμό για όλους όσοι το επιθυμούν.

      Σας ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  4. Ενταξει φιλε administrator το προβλημα θα ειναι δικο μου γιατι δεν βλεπω τιποτα απο αυτα που λες.
    Δε βλεπω καμια απαντηση και κανενα κουτι..
    Μαλλον δε μου φορτωνει καλα τη σελιδα γιαυτο και δε βλεπω τιποτα απο αυτα(Παντος το καλο ειναι οτι ολα τα αλλα τα τρεχει κανονικα)..

    Ευχαριστω και συγνωμη για το χρονο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το poll box, το κουτί δηλαδή που σας αναφέρουμε, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις αναρτήσεις για το μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα και την είδηση για τη Whitney Houston. Αν δεν το βλέπει ο υπολογιστής σας, δοκιμάστε να μπείτε στη σελίδα μέσω Mozilla Firefox, ή με κάποιον άλλον browser, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε internet explorer, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα αρκετά. Ή ελέγξτε μήπως χρειάζεται αναβάθμιση ο flashplayer. Όπως και να'χει, δεν μας ενοχλείτε καθόλου. Μακάρι να μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε.

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΣΑ ΛΕΝΕ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παραπέμπουμε στην απάντηση παραπάνω. Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

      Διαγραφή
  6. Nαι καταλαβα που ειναι.
    Οντος το poll box δεν το βλεπω και μαλλον φταιει το flashplayer.
    Θα το κοιταξω και θα προσπαθησω να το φτιαξω.

    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.