Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Κατεβαίνουν σε πορεία οι αστυνομικοί στους δρόμους

Στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, ετοιμάζονται να κατέβουν στους δρόμους οι αστυνομικοί, αφού προβλέπεται κι άλλη μείωση στις μηνιαίες τους απολαβές...



σύμφωνα με τα στοιχεία του προϋπολογισμού για το νέο έτος που κατατέθηκε στη Βουλή.
Αναλυτικά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) γράφει στην ανακοίνωσή της:

"Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του προϋπολογισμού έτους 2011 που κατατέθηκαν στη Βουλή από τον Υπουργό Οικονομικών, οι πιστώσεις για το προσεχές έτος είναι μειωμένες κατά 356.000.000 ευρώ σε σχέση με τις πληρωμές του 2009 και διαμορφώνονται στα 1.522.895.000 ευρώ από 1.878.200.000 ευρώ περίπου. Είναι φανερό ότι δεν γίνεται καν λόγος για αναπλήρωση της απώλειας του εισοδήματός μας, ενώ η απειλή για περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, εξακολουθεί να υφίσταται. Ο εκσυγχρονισμός των αστυνομικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, η αναδιάρθρωση, το νέο μισθολόγιο, οι θεσμικές αλλαγές στα ζητήματα της εκπαίδευσης, τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας και πολλά άλλα θέματα, περνούν προφανώς σε δεύτερη μοίρα, ενώ ο προγραμματισμός και η πρόληψη των αρνητικών συνεπειών της κρίσης στο ένστολο δυναμικό, απουσιάζουν παντελώς από την πολιτική του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.