Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ: Ήταν γνώριμος της αστυνομίας

Πλήρης επιβεβαίωση του Planet-Greece. Πρώτοι σας γράψαμε το όνομα του 37χρονου που έπεσε νεκρός με 3 σφαίρες από το όπλο εκτελεστή. Όμως το πραγματικό του όνομα...



είναι Ηλιόπουλος και όχι Γ. Μαρινόπουλος που έγραφε το πλαστό δίπλωμα οδήγησης που είχε επάνω του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece, ο Ηλιόπουλος ήταν γνώριμος στην αστυνομία, αφου κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις μαστροπίας και σωματεμπορίας.
Στην καφετέρια, στο Π. Φάληρο, πήγε για πρώτη φορά. Έκατσε στο πρώτο τραπέζι, δεξιά από την είσοδο, και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Περίπου 20 λεπτά μετά εμφανίστηκαν οι εκτελεστές. Ο ένας έφτασε τον πλησίασε και τον εκτέλεσε κι ο άλλος περίμενε στο μηχανάκι με τη μηχανή αναμμένη.

Διαβάστε επίσης: πληρωμένο συμβόλαιο ή ραντεβού θανάτου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.