Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Λουτρό αίματος σε χριστιανική εκκλησία στη Νιγηρία


Λουτρό αίματος, από φανατικούς μουσουλμάνους, με θύματα χριστιανούς. Τουλάχιστον 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις επιθέσεις τα τελευταία 24ωρα...


Χθες, άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ σε μια εκκλησία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι - πιστοί και ο ιερές του ναού. Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από παρόμοια επίθεση σε παρακείμενη εκκλησία.

Την Παρασκευή, σε χωριό κοντά στην πόλη Τζος στην κεντρική Νιγηρία άλλοι 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν από εκρήξεις βομβών κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, σύμφωνα με το Γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Sun, πηγές από την πολιτειακή «υπηρεσία πληροφόρησης» έκαναν λογο για εκατοντάδες τραυματίες"από τη θρησκευτικού χαρακτήρα βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.