Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Xριστούγεννα στο αεροδρόμιο για τους επιβάτες της Ολυμπιακής

Ταλαιπωρία χωρίς τελειωμό για τους επιβάτες της Οlimpic air από την Αθήνα για το Ηράκλειο Κρήτης που από χθες το απόγευμα δεν μπορούσαν να μεταβούν στο Ηράκλειο, λόγω του...


νοτιά και έκαναν Χριστούγεννα στο αεροδρόμιο. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα στις 7.40. Όμως λόγω του νοτιά το αεροσκάφος της Ολυμπιακής παρότι δύο φορές σηκώθηκε από το αεροδρόμιο ''Ελ. Βενιζέλος'', με προορισμό το αεροδρόμιο ''Ν. Καζαντζάκης'' δεν  έγινε κατορθωτό να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες της πτήσης να κάνουν ...ρεβεγιόν, σε ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα από το αεροδρόμιο της Αθήνας.Η ταλαιπωρία των 160 επιβατών της πτήσης 514 της Ο.Α, τέλειωσε σήμερα το μεσημέρι, σταδιακά, αφού κάποιοι ήλθαν στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 10 το πρωί και οι υπόλοιποι λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι! Το αξιοσημείωτο είναι πως οι πτήσεις της Αegean έγιναν κανονικά.

(cretalive)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.