Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΗΠΑ: 14χρονος δημιούργησε την πιο δημοφιλή εφαρμογή του iPhone

Δημιούργησε εφαρμογή που δέχθηκε τα περισσότερα downloads. Οι χρήστες το κατέβασαν πάνω από 2 εκατ. φορές, σε μόλις 1 ημέρα. Πρόκειται για την εφαρμογή...



Bubble Ball. Ο 14χρονος Robert Nay, από την Γιούτα των ΗΠΑ, δημιούργησε το Bubble Ball, ένα παιχνίδι παζλ φυσικής για συσκευές της Apple.

Έμαθε πώς να κωδικοποιήσει το παιχνίδι από ένα βιβλίο της βιβλιοθήκης, όταν ο πατέρας ενός φίλου του πρότεινε να δημιουργήσει μια εφαρμογή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Robert, την Τετάρτη, το Bubble Ball «κατέβηκε» δύο εκατομμύρια φορές και ήταν μπροστά από το επίσης πετυχημένο παιχνίδι Angry Birds.
«Νομίζω ότι είναι απίστευτο γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία», είπε ο Robert στο ABC News. Λέει ότι σκοπεύει να δημιουργήσει περισσότερα παιχνίδια, ωστόσο το επόμενο πρότζεκτ παραμένει μυστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.