Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τέλος εποχής για Πέτρο Κωστόπουλο

Μόνο στο planet-greece

Φαίνεται ότι έρχεται το τέλος εποχής για την ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστοπουλου καθώς είναι πολύ πιθανό όλα τα περιοδικά να αποτελέσουν παρελθόν....
Σύμφωνα μετά τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία η κατάσταση είναι τραγική με απλήρωτους εργαζόμενους εδω και μήνες. Τον Φεβρουάριο λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να μην δούμε ξανά περιοδικά όπως το ΟΚ και το Down Town καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος καταλήγει στην απόφαση οτι ήρθε το τέλος της ΙΜΑΚΟ λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων,

8 σχόλια:

  1. Στο καλό και να μας γράφεις.Neeext...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κωστόπουλος απετέλεσε γνήσιο τέκνο της εποχής που τον εξέθρεψε.Απο το τίποτα στη κορυφή .Από τον επαρχιακό Βόλο της δεκαετίας του 60 στη γκλαμουριά και στα σαλόνια της ελιτ τη δεκαετία του 90.Με χρήσιμους φίλους και με χαρακτήρα -οπως φαίνεται - υπερόπτη και ξερόλα παρίστανε τον άνετο και δημιούργησε σχολή με τα editorials στο περιοδικό Νιτρο.Δείγμα των καιρών και γιός της ανάγκης που έχει κάθε τόπος να δημιουργεί τους δικούς σελέμπριτι,αυτούς που του αξίζουν.Απο τα σοκάκια του Βόλου στα events της Μυκόνου και στο συγχρωτισμό με ολη την κοινωνική σαπίλα.Δήθεν και αλλαζόνας.΄Εκανε τον κύκλο του και αλί απο τους άνεργους αυτός δεν έχει ανάγκη εξασκείται σε πιρουέττες στο πάγο ,σε δήθεν επιθετικές και πρωτότυπες συνεντεύξεις τη νύκτα που βγαίνουν κι΄άλλα φαντάσματα και απολαμβάνει το τσιφτετέλι της γυναίκας του σε πανελλήνια μετάδοση.Κάτι τέτοιοι δημιούργησαν το πρώτυπο του αυτοδημιούργητου επιτυχημένου επιχειρηματία και καταρρέουν τώρα μαζί με την εποχη που τους ανέδειξε.Τέκνα μιας θλιβερής νοοτροπίας βλαχόμαγκα και παρτάκια.Τώρα τα παπούτσια του θα πιάσουν σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απληρωτοι οι εργαζομενοι αλλα αυτος και η μπεμπεκα του στην Μυκονο και το Ναυαρινο σε πολυτελη ξενοδοχεια,αφου δεν τον εχουν σφαξει οι εργαζομενοι οι απληρωτοι,,,,καλα κανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα με στεναχωρει μονο το γεγονος οτι θα μεινουν ανεργοι τοσοι ανθρωποι.Κατα τ´αλλα ο Κωστοπουλος,ολο και με κατι αλλο θα βρει να ασχοληθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μερικοί είστε πολύ ευφραδείς και συνάμα πικρόχολοι. ο κλάδος της διαφήμισης και των εκδόσεων καταρρέει και μαζί του παρασέρνει χιλιάδες εργαζόμενους. δε συμπαθώ ιδιαίτερα τον κ. Κωστόπουλο ούτε το lifestyle που πλασάρει αλλά δε νομίζω ότι με ευχαρίστηση κλείνει την επιχείρησή του. Όσο για το 99 είναι το τελευταίο του όπλο. και ως επιχειρηματίας θα το χρησιμοποιήσει. και επιτέλους σταματήστε να ψάχνετε για άγιους επιχειρηματίες, γιατί απλά δεν υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ "ΚΡΑΖΕΙ" ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ..ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ .ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ..ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕΝ Η ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ...??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ..ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω προσωπικα θα συμφωνησω με το πρωτο σχολιο.ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.Μονο τους εργαζομενους λυπαμαι.Οταν η Ελλαδα ηταν στις καλες εποχες αποτελουσε εναν αντρα σνομπ,πλουσιο με τη διθενια στο αιμα του!τωρα αυτος κ πολλοι αλλοι της showbiz ισχυροζονται οτι ειναι απλοι ανθρωποι,επηρεασμενοι απο την κριση!υποκρισια μεχρι αηδιας !τα προτυπα της Ελλαδας!Δυστυχως!και εδω που τα λεμε,τι αναγκη εχει?το πολυ πολυ τα 10 ταξιδια του μηνα να γινουν 8 και η καλη ζωη κ οι εξοδοι να περιοριστουν,ελαχιστα βεβαια!αυτος μια χαρα θα τα καταφερει,ο απλος κοσμος δεν ξερω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΑΣ,ΚΙΣΣΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΩΝ,ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΑΝΤΕ ΦΙΛΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ/ΒΟΛΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΜΑΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.