Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ: 16χρονη επεχείρησε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι αυτοπυροβολήθηκε ο αγαπημένος της

Δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης ότι ο 18χρονος, με τον οποίο είχε σχέση, αυτοπυροβολήθηκε και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας...



καυστικό υγρό καθαρισμού!
Όπως έγραψε το planet-greece, προχθές ο 18χρονος, αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του.


Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται δίπλα - δίπλα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με την 16χρονη να έχει υποστεί σοβαρά εσωτερικά εγκαύματα από την χλωρίνη, όμως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο…
Ο 18χρονος περιεργαζόταν το παλιό πυροβόλο όπλο που αποτελούσε οικογενειακό κειμήλιο, όταν ξαφνικά ευχαρίστησε τους γονείς του για τα όσα του πρόσφεραν, το έστρεψε κάτω από το σαγόνι του και αυτοπυροβολήθηκε!
Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, καθώς φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος… Το τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου προσπαθεί να εξακριβώσει τα αίτια που οδήγησε τους δύο εφήβους στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Διαβάσατε επίσης: 

18χρονος πυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.