Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Στα άκρα η κόντρα Τζιμπούρ-ΑΕΚ

Νέα, πολύ πιο σκληρή τροπή φαίνεται να παίρνει η κόντρα της ΑΕΚ με τον Ράφικ Τζιμπούρ, μετά την απόφαση του τελευταίου να...


καταθέσει προσφυγή, ζητώντας 1.420.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο Αλγερινός επιθετικός, το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα -παρότι εκκρεμεί η απόφαση της ΠΑΕ για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε-, προκειμένου να προπονηθεί, κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου του, για να μη κατηγορηθεί για ασυνέπεια στις υποχρεώσεις του.

Παρόλα αυτά, στα Σπάτα βρέθηκαν και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης με τον γενικό αρχηγό του συλλόγου, Βασίλη Δημητριάδη, οι οποίοι, όπως καταγγέλλει το περιβάλλον του παίκτη, του επιτέθηκαν φραστικά. Ο Τζιμπούρ, θέλοντας να αποφύγει ένα νέο επεισόδιο, αποχώρησε χωρίς να πει τίποτα.

Οι κατηγορίες αυτές εξόργισαν την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία αν και δεν έχει απαντήσει επίσημα, φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς Τζιμπούρ.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Αλγερινός άσος επιμένει, πως όλο το επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και του Μανόλο Χιμένεθ ήταν στημένο εν αγνοία του, καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση και αυτή τώρα προσπαθεί να αποφύγει να του καταβάλει τα λεφτά που χρωστάει.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του Τζιμπούρ, Γιώργος Παναγόπουλος, στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο πελάτης του παραμένει απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο, με τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του να έχουν φτάσει τις 640.000 ευρώ.

Έτσι η προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ στην οποία ζητάει 1.420.000 ευρώ έγινε αφενός μεν για να διεκδικήσει την ελευθέρα του, αφετέρου δε για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Το ποσό των 1.420.000 ευρώ είναι διπλάσια από τις 640.000 ευρώ που χρωστάει η ΑΕΚ στον παίκτη, γιατί όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, ο κανονισμός της ΕΠΟ λέει ότι όταν λυθεί με υπαιτιότητα της ομάδας το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή, τότε το ποσό διπλασιάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.