Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Επί 20 ώρες περίμενε για βοήθεια

Μια πρωτοφανή περιπέτεια έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα είχε ένας 35χρονος οδηγός στην Μαγνησία... 
 
 
Ο άνδρας, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από το δρόμο σε ένα σημείο που έχει στροφή αλλά όχι και προστατευτικές μπάρες, βρέθηκε στο κενό
 και κατέληξε σε χαράδρα βάθους περίπου 50 μέτρων, στην περιοχή της Αλυκόπετρας, στην Μαγνησία.

Ο άτυχος οδηγός υπέστη κατάγματα στο πόδι και στο χέρι, αλλά είχε τις αισθήσεις του. Ωστόσο δεν μπορούσε να κινηθεί, κυρίως όμως, για κακή του τύχη, δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο. Έτσι, περίμενε υπομονετικά να τον εντοπίσει κάποιος, κάτι που τελικά έγινε τελικά έπειτα από σχεδόν 20 ώρες, όταν ένας περιπατητής βρέθηκε τυχαία στην περιοχή και κάλεσε τις αρχές.

Οι πυροσβέστες και άνδρες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, απεγκλώβισαν τον 35χρονο, τον έβαλαν σε φορείο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται. Στο μεταξύ, η σύζυγός του στο Βόλο είχε ανησυχήσει και είχε σπεύσει να δηλώσει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Ευτυχώς όμως, τέλος καλό, όλα καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.