Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η 27χρονη

Η γερμανίδα καθηγήτρια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται (τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις και διακεκριμένη δράση οπλοκατοχής)...



Όπως η ίδια είπε χθες στον εισαγγελέα, ανήκει στον χώρο των αναρχικών αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται, ενώ ενώπιον της ανακρίτριας επανέλαβε ότι γνώρισε τους τρεις συγκατηγορούμενους της όταν πήγε για ποτό στο Θησείο με τον τέταρτο των κατηγορουμένων, που τον ήξερε από την Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο συνήγορος της κ. Λάδης, η κατηγορούμενη παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στην ανακρίτρια, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη επαγγελματική και ηθική ζημιά από τις αναφορές για υποτιθέμενες συγγενικές σχέσεις με μέλη της γερμανικής οργάνωσης RAF και ότι προτίθεται να στραφεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9, o Χάρης Λαδής κατήγγειλε την βιασύνη και την προχειρότητα της αστυνομίας και δημοσιογράφων να μιλήσουν για σχέσεις των γονιών της με την οργάνωση RAF, καταδικάζοντάς την... πρόχειρα και προανήγγειλε προσφυγές στη δικαιοσύνη εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.