Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ:Θάνατος 33χρονης από μηνιγγίτιδα

Την τελευταία της πνοή άφησε 33χρονη εργαζόμενη σε ιδιωτική μαιευτική κλινική που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα... 



Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων.
Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός διευθυντής του «Παπαγεωργίου», Γεώργιος Χριστόπουλος, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής και αφού έγινε η πρώτη εκτίμηση ότι πρόκειται για μικροβιακή μηνιγγίτιδα, αποφασίστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων .
Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Πέτρο Σερίδη, η 33χρονη εξέπνευσε στο ασθενοφόρο, ενώ ήδη έχει σταλεί προς καλλιέργεια δείγμα προκειμένου να διαγνωστεί το είδος της μηνιγγίτιδας.
Στην ιδιωτική μαιευτική κλινική όπου εργαζόταν η 33χρονη, δεν έχει σημειωθεί κρούσμα μηνιγγίτιδας, ωστόσο προληπτικά έχουν ληφθεί μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.