Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έκθεση - κόλαφος της FRONTEX για το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες

Σύμφωνα με την έκθεση της FRONTEX, το πρόβλημα με τους δουλέμπορους από την Τουρκία, που σπρώχνουν λαθρομετανάστες στην χώρα μας είναι τεράστιο. Μόνο τους πρώτους 9 μήνες του 2010 πέρασαν στην Ελλάδα πάνω από...



31.000 λαθρομετανάστες. Ειδικότερα από τμήμα της Νέας Βύσσας, όπου σχεδιάζεται η κτασκευή του φράχτη, μήκους 12.5 χιλιομέτρων, ο ρυθμός εισρροής λαθρομεταναστών ανέρχεται στους 350 την ημέρα!

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real news» αναφέρει «Είναι υποκρισία όταν κάποιοι μέχρι σήμερα καταγγέλουν την Ελλάδα ότι αδυνατεί να φυλάξει τα σύνορά της σύμφωνα με τη συνθήκη του Σένγκεν, να εμφανίζονται τώρα ως επικριτές της, επειδή θέλει το αυτονόητο: να ενισχύσει τη φύλαξη των συνόρων της».


Επαναλαμβάνει, επίσης, ότι «στην Ελλάδα θα παραμείνουν μόνον οι νόμιμοι μετανάστες και κανείς άλλος» και πως «οι υπόλοιποι θα φύγουν από τη χώρα μας, είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό, είτε με υποχρεωτική απέλαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.